Om företaget

“Vår erfarenhet av automation och maskinbyggnation gör att vi kan känna av vilken teknik som passar bäst för varje projekt. Vilket sparar både tid och pengar.”

ETT ARBETSSÄTT SOM LÖNAR SIG

Genom tydlig projektstyrning blir våra projekt tillsammans framgångsrika. Vid projektstart tar vi fram en tydlig, genomarbetad projektplan utifrån aktuellt projekt. Er delaktighet under projektets gång är av största vikt för ett lyckat resultat. Ni ska leva med denna lösning under många år framöver.

  • FUNKTIONALITET

    Vi hjälper er att hitta nya, innovativa lösningar som utvecklar produktionen för att möta morgondagens stigande krav på kvalitet, produktionssäkring och effektivisering. Med rätt komponenter, konstruktion, projektledning och riskbedömningar, skapar vi en produkt som levererar under många år framöver.

  • LÖNSAMHET

    Alla projekt har en ram att gå efter; tidsplan, budget, och effektivitet. För oss handlar lönsamheten om att använda rätt produkt och teknik för rätt lösning. Det vill säga utformning av maskiner/applikationer som ökar produktionen och effektiviserar processen med fokus på ökad lönsamhet hos kund.

  • PRECISION

    Med noggrannhet i varje projekt möjliggör vi för en hög leveranssäkerhet. Tid är pengar, därför ser vi alltid till att hålla utsatta delmål för att ni ska kunna planera era åtgärder i fabriken samt leverera till er kund på utsatt tid.